Huidverzorging

Salon Velin biedt diverse behandelingen aan, u kunt een keuze maken uit aromatische therapieën en speciale kruidenbehandelingen. Voor deze ontspannende behandelingen wordt gebruikgemaakt van de verrukkelijk geurende Aromatherapie van Decléor. 

Decleor

Algemeen

30 minuten

reiniging, peeling, masker

€ 44,00

60 minuten

reiniging, verwijderen oneffenheden, peeling, masker

€ 65,00

90 minuten

rugmassage, reiniging gezicht, peeling, epileren, verwijderen oneffenheden, digitopressie, massage, masker

€ 86,00

Aroma expert extra (incl. 90 min behandeling)

Aromaplastie

De befaamde Decléor behandeling. Een warme pakking van o.a. tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Aan te passen aan alle huidtypen.

€ 90,00

Hydra Force

Een pakking met groot hydraterend vermogen. Doordat opperhuidcellen zich “volzuigen” wordt een zeer glad aanzien verkregen.

€ 90,00

Lift Experience

Anti verouderingsbehandeling met liss’age fondant effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm. Bevat grote hoeveelheid actieve werkstoffen die direct intensief liftend en verstevigend werken en de huid weer glans geven.

€ 90,00

Harmonie Calm Intense

Vermindert rode plekjes en irritaties, verbetert de weerstand van de huid en geeft verlichting voor zelfs de meest geirriteerde huid

€ 90,00

Intense Nutrition

Uiterst voedende behandeling, een warme massage creme en warm masker ter verbetering van de zeer droge huid, zodat vroegtijdige lijntjes verminderen

€ 90,00

Hydropeptide

Algemeen

60 minuten

reiniging, verwijderen oneffenheden, peeling, masker

€ 74,00