Hydropeptide


Wij geloven in 'gene-ius' huidverzorging die klinisch bewezen is en een plezier is om te gebruiken. 

 
Hydropeptide gebruikt de kracht van meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met onder andere hyaluronzuur, botanische stamcellen, groeifactoren, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.
 

Peptiden

Peptiden zijn kleine eiwitfragmenten, een soort boodschappers van de huid. Zij geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Wanneer collageen wordt afgebroken komen er kleine eiwitfragmenten (peptiden) vrij. Deze peptiden sporen de huidcellen aan om nieuw collageen te produceren, zo wordt het collageen in de huid op peil gehouden. Naarmate we ouder worden werkt dit systeem minder effectief en wordt er minder collageen aangemaakt. Door de peptiden aan de huid toe te voegen krijgen de cellen weer meer impulsen om nieuw collageen aan te maken.
 
Hydropeptide is marktleider van peptiden in anti-aging huidverzorging. De slimme mix van werkstoffen in zeer hoge concentraties maakt dat Hydropeptide in de top 5 van beste anti-aging merken staat.
 
Dagelijks gebruik van de producten van Hydropeptide vertraagt op ongeëvenaarde wijze het verouderingsproces. Hydropeptide wordt met name ingezet voor de bestrijding van huidveroudering, maar pakt tevens puistjes, pigmentvlekken en overgevoeligheid aan. 
           Wat doen de producten van Hydropeptide concreet voor de huid? 
  • Zij verstevigen de fundering van de huid.
  • De huid gaat er voller en strakker uitzien.
  • De huidstructuur wordt fijner en egaler. 
  • Lijntjes en rimpels worden minder diep.
  • De huid krijgt een gezonde ‘Glow’!