Salon Velin is gevestigd in Zaandam


De salon is gevestigd in de voormalige Juliana van Stolberg school  aan de Nicolaas Maasstraat 2 waar u gratis kunt parkeren.

Op 1 juni 1991 is de salon gestart op de Gedempte Gracht te Zaandam. Vanaf 2007 was de salon gevestigd aan het binnenplein van de voormalige Verkade fabriek. De omtovering tot 'Verskade' maakte dat alleen voedsel gerelateerde branches aan het binnenplein worden toegelaten, daarom is Salon Velin in 2017 uitgeweken naar de prachtige, rustige ligging van de voormalige Juliana van Stolberg school.

 Graag stel ik mij aan u voor


Mijn naam is Linda Offerman, gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 1984 en aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsverzorging). Ik vind huidverzorging en huidverbetering een prachtig vakgebied en vind het belangrijk om van alle nieuwe inzichten omtrent de huid op de hoogte te blijven en mijn visie daarop te vormen. Daarom volg ik verschillende trainingen per jaar, bezoek ik beurzen en volg ik de vakbladen.
Velin is een salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen in een behandeling. Mijn doel is om onder de huid die u ziet, de huid die u wenst naar voren te laten komen en u te laten ontspannen los van de alledaagse drukte.

 


Kom een keer bij mij in de stoel en via een huidanalyse en/of uw wensen bepalen we de behandeling. Ik kijk ernaar uit!