Bestellen

Je kunt de producten van Salon Velin nu ook online bestellen


Salon Velin biedt je de mogelijkheid om jouw huidverzorgingsproducten via het onderstaande formulier te bestellen. Ook kun je een Cadeaubon, met elk gewenst bedrag of de gewenste behandeling, op deze manier aanschaffen.

De producten van Hydropeptide en Neoderma kun je direct bestellen door op de onderstaande logo's te klikken.

Voor een advies over de producten kun je bellen of whatsappen naar 06 - 15553438 of mailen naar welkom@salonvelin.nlJe kunt jouw favoriete producten van de volgende merken bij mij bestellen
Een toelichting op het bestelproces

Je bestelt de producten via onderstaand bestelformulier. Nadat je op de knop "Verstuur je bestelling" hebt geklikt ontvang je een automatische e-mail met de bevestiging van de bestelling. Ik zal dan meteen controleren of het bestelde product (nog) geschikt is voor jou en of ik het nog op voorraad heb. Als het product/de producten voorradig is/zijn ontvang je de bestelling via de pakketpost inclusief de factuur. Deze kan met een betaallink via mail of whatsapp worden betaald.

Naast al je gegevens op onderstaand bestelformulier, kun je in het vakje “bestelling” je bestelling plaatsen.

Denk daarbij aan:
Merk product
Naam van het product
Inhoud (ml)
Aantal van het product

Vanaf € 75.00 wordt je bestelling gratis verzonden. Onder de € 75.00 wordt er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

 

Adviezen kan ik je geven via de telefoon of Whatsapp ( 06 - 15553438 ) of via e-mail welkom@salonvelin.nlBestelformulier

Ik wens jou en je familie een goede gezondheid in deze onzekere tijd!