Hyamatrix


"Natuurlijke huidverjonging zonder inspuitingen"Als je de tijd terug wilt draaien en een jongere huid wenst, het effect van fillers wilt maar dan een veilig en natuurlijk alternatief zoekt. Dan kan dat met Hyamatrix, de toverformule om de huid te liften, te verstevigen, volume terug te geven, poriën te verfijnen en pigmentvlekjes te laten verdwijnen.

     Winnaar Award meest innovatieve behandeling

Hyamatrix, van oorsprong een medische ontdekking genaamd: Hyamatrix Bio Skin, heeft een Award gewonnen voor meest innovatief medisch product en wordt gebruikt in de chirurgie, oogheelkunde en bij 2e en 3e graads verbrandingen.
In 2011 werden vanuit dit succesvolle product de Hyamatrix producten voor de cosmetische wereld ontwikkeld.

       Wat is er zo uniek aan Hyamatrix

Hyamatrix is op basis van hyaluronzuur. Dit is het stofje dat ingespoten wordt om rimpeltjes op te vullen en als cosmetische werkstof wordt toegevoegd aan huidverzorgingsproducten. Het grote voordeel van hyaluronzuur is dat het een fantastische vochtbinder is en voor meer volume in de huid zorgt. Het grote nadeel is dat de molecuulstructuur te groot is om in de huid te trekken en hyaluronzuur in cosmetica dus alleen maar in de opperhuid werkt. En dat terwijl we het juist graag een stapje verder willen: in de lederhuid. Hier bevindt zich van nature hyaluronzuur, waar het voor het volume van de huid zorgt.

        Hoe werkt deze unieke behandeling

Hyamatrix is er met een gepatenteerde techniek in geslaagd de moleculen van het  hyaluronzuur uiterst klein te maken (40 kDa) en daardoor hebben ze een zeer diep bereik, namelijk tot in de lederhuid.
Een 2e werkstof die we tijdens de behandeling gebruiken; een Matrix Peptide, zorgt ervoor dat de moleculen zich goed in de huid kunnen hechten en aan kunnen haken op je eigen hyaluronzuur. Samen zetten zij de huid heel hard aan het werk voor een mooi langdurig resultaat.

       Wanneer zie je resultaat

Meestal zie je direct al resultaat. Echter de huid hebben wij aan het werk gezet tijdens de behandeling en daarna gaat het hyaluronzuur zich binden in de huid. De huid mag daarom na de behandeling gedurende 12 uur niet in contact komen met water. Dus even niet douchen, sporten of zweten. Na deze 12 uur zie je een nog mooier resultaat. De huid neemt toe in volume, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Ook zie je dat de huidstructuur fijner wordt en de teint egaler.  In kuurvorm bereik je het beste resultaat omdat je dan steeds meer hyaluronzuur gaat inbrengen.

       Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van huidconditie en leeftijd. Gemiddeld geldt:
30 jaar: 1 behandeling per maand en daarbij de geadviseerde thuisproducten.
40 jaar: 6 behandelingen in 6 weken en daarbij de geadviseerde thuisproducten.
50 jaar: 6-8 behandelingen in 6-8 weken en daarbij de geadviseerde thuisproducten.
60-70 jaar: 12 behandelingen in 12 weken en daarbij de geadviseerde thuisproducten.

        Stappensysteem thuisprogramma

Stap1: Reinigen
Stap2: Lotion
Stap3: Serum
Stap4: oogcrème
Stap5: dag- of nachtcrème